Telefoon & e-mail

T. 045 - 5 717 777
E. info@dimensionreizen.nl

Bekijk alle contactinformatie »

Velaa Private Island Maldives ******

  • Indische Oceaan, Malediven, Noonu Atol
  • Verblijf 1 week inclusief vlucht vanaf € 5.200,- per persoon.

Algemeen

Algemeen
Een luxe resort dat niets te wensen over laat als het gaat om exclusiviteit, privacy en stijlvolle luxe. Het resort opende haar deuren in 2014 op dit palmbomen eiland en biedt witte zandstranden en een glinsterende turquoise lagune. Hier wordt absolute privacy en comfort op het hoogste niveau geboden.

Transfer 
De transfer per watervliegtuig duurt ca. 45 minuten.

Kamertypes

Kamers
Het resort beschikt over Beach Pool Villa, Deluxe Beach Pool Villa, Sunrise Water Pool Villa, Sunset Deluxe Water Pool Villa, Beach Pool House en Ocean Pool House.

Kamerfaciliteiten 
Beach Pool Villa:
(295 m²) Deze beschikken over een halfopen badkamer met een douche, bad, toilet, föhn en badjas, lcd-tv, telefoon, IPod Docking Station, minibar, espresso machine, kluis, airconditioning, terras, privé zwembad en een open woonkamer.

Deluxe Beach Pool Villa:
(346 m²) Deze beschikken over dezelfde faciliteiten, alleen is deze ruimer opgezet en beschikt het over een groter zwembad.

Sunrise Water Pool Villa:
(232 m²) Deze beschikken over dezelfde faciliteiten, alleen staan deze op palen boven de lagune en bieden ze directe toegang tot de lagune. Deze zijn gelegen aan de zonsopkomst zijde.

Sunset Deluxe Water Pool Villa:
(256 m²) Deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de Sunrise Water Pool Villa, maar zijn ruimer opgezet en zijn gelegen aan de zonsondergang zijde.

Beach Pool House:
(600 m²) Deze beschikken over dezelfde faciliteiten, met als aanvulling 2 slaapkamers, een separate woonkamer en een volledig uitgeruste keuken.

Ocean Pool House:
(500 m²) Deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de Beach Pool Villa, met als aanvulling staan deze op palen boven de lagune.

Faciliteiten

Faciliteiten 
Het resort beschikt over een zwembad, bibliotheek, wijnbar, 3 restaurants, 1 bar, champagne bar, kids club, wellnesscentrum en verschillende sport mogelijkheden. Het beschikt ook over verschillende winkels die elk iets anders bieden zoals een sieraden, souvenirs, boeken, beachwear en designerkleding.

Verzorging 
- logies en ontbijt

Activiteiten

Sport
Inclusief: technogym, fitnesscenter, yoga, tennis, squash, beach volleybal en niet gemotoriseerde watersporten.
Tegen betaling: gemotoriseerde watersporten en 9-hole golf.

Duiken & snorkelen (duikpakketten vooraf bij te boeken)
Afstand tot huisrif: direct bij het resort gelegen.
Snorkelen: goede snorkelmogelijkheden.
Duiken: Het resort beschikt over een duikschool, zij houden zich aan de PADI-richtlijnen.